Κρήτη: “Άνοιγε” τα διαμερίσματα της πολυκατοικίας

Συνελήφθη χθες (24.09.2021) το απόγευμα στο Ρέθυμνο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, ημεδαπός κατηγορούμενος για απόπειρα κλοπής. Εξιχνιάστηκαν ακόμα τρεις υποθέσεις απόπειρας κλοπής.
Ειδικότερα, χθες το πρωί προσπάθησε να εισέλθει σε οικία ημεδαπού με σκοπό την κλοπή, έγινε όμως αντιληπτός και συνελήφθη από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας κατά το χρονικό διάστημα από 11-24.09.2021 είχε διαπράξει ακόμα τρεις απόπειρες κλοπές σε διαμερίσματα στην ίδια πολυκατοικία.
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Κρήτη: “Άνοιγε” τα διαμερίσματα της πολυκατοικίας”

  1. Ο Αμπντούλ γύφτος: Ανέκδοτο

    Έχω πει πολλές φορές στον Αμπντούλ ότι ο μπαμπάς μου, όσο ζούσε, συνήθιζε να φέρνει τρόφιμα στο σπίτι. Ψάρια που ψάρευε από τη θάλασσα, φρούτα που μάζευε από δέντρα φίλων ή γνωστών, ή και αγνώστων. Αποφάσισε να μιμηθεί τον πεθερό που δεν γνώρισε. Για αρχή μου έφερε μια σακούλα γεμάτη σύκα. Στη συνέχεια έφερε μια σακούλα γεμάτη κυπρίνους από το φράγμα του… Αποσελέμη. Το τελευταίο που μου έφερε ήταν ένα… καρπούζι που το πήρε από χωράφι!
    Ρε Αμπντούλ τώρα που έμαθες να κλέβεις, τι λες να κλέψουμε και τίποτά άλλο, να ντυθούμε… Γύφτοι να κλέψουμε τίποτα…
    Όχι, δεν είναι καλή ιδέα, αν ντυθούμε γύφτοι θα τραβήξουμε την προσοχή! Να ντυθούμε καλά, με κουστούμια…

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί